OM OSS

Adeo WEB levererar eCommerce-lösningar med 8 år av gedigen erfarenhet och med ett tekniskt och analytiskt orienterat förhållningssätt. Vi är specialiserade på integration mot Magento, acceleration, sökoptimering och produktdatahantering samt på att skapa effektiva digitala anslutningar med beprövade UX-strategier. Vår företagskultur av starka värderingar och en transparent service ger oss möjligheten att använda betydelsefulla mätvärden, agilitet och fokus för att hjälpa kunder att dra nytta av quick-to-market lösningar och att multiplicera deras framgång.
VÅR HISTORIA

VÅRT DNA

Vår företagskultur, med stark entreprenörsanda och kärnvärden i vårt team får oss att tro på vad vi gör. Vårt DNA är vad som definierar oss bäst och visar skäl till att lita på oss.

Det handlar om förtroende

Vårt affärsnätverk bygger på förtroende och engagemang för varandra. Vi söker alltid efter en stark relation mellan oss och våra kunder – ömsesidigt förtroende är nyckeln till ett framgångsrikt samarbete. Och vi tror att vår framgång kan mätas genom kundens framgång.

Strävan efter perfection

Vår högsta prioritet är kvalitet i varje lösning och service vi erbjuder. Vi bryr oss om varje projekt vi utvecklar – vart och ett av dem är som ett mästerverk. Vi tror lika mycket på innovation, team work, kreativitet och ansvar som på kvalitetssäkring som en strategi för att leverera framgångsrika projekt.

Know how

Transparens

De interna och externa processerna av vardagliga projekt är kristallklara för våra medarbetare och våra kunder. Varje samarbete inleds med en detaljerad genomgång av projektets interna process, flöde och tekniska del. När vi beräknar tiden vi har lagt ner på projektet är vi noggranna fram till en 15-minuters-takt. Vi bryr oss om att bemöta våra företagskunder på en jämställd nivå.

Know how

Ett steg framåt

Vi är proaktiva i och med att vi ställer frågor som leder till proaktiva lösningar. Vi tänker framåt i varje projekt vi utvecklar för att ge våra kunder det bästa resultatet. Med tvärvetenskaplig kunskap och lång erfarenhet kan vi förutsäga små, men viktiga detaljer för framtida framgångar.

Quick to market

Hastighet och kvalitet är vad vi erbjuder våra kunder. Vi tar fram lösningar för en snabb implementering av en idé med minimala kostnader och en tydlig fokus. Minimum Marketable Feature är den minsta enheten av funktionalitet med innevarande marknadsvärde.

Njuter av processen

Varje nytt projekt är en spännande utmaning för oss. Vi gillar att träffa nya kunder och reser tillsammans genom hela processen. Att samarbeta i ett team ger oss möjligheten att erbjuda lösningar för komplexa problem. Och vi älskar det!

REFERENSER

Vi strävar efter våra kunders framgång. De erkännanden vi fått bygger på samarbetet mellan oss och våra kunder.

REFERENSER

Vi arbetar med ADEO WEB sedan år 2012. ADEO WEB är ett pålitligt och multi-disciplinärt gäng som har stor erfarenhet med Magento och levererar tillförlitliga lösningar för våra kunder i Tyskland och runt om i världen.- Benjamin Bender, vd, Max ASP GmbH
ADEO WEB har genomfört ett projekt med Magento-plattformen för resebyrånätverket West Express. Projektet var komplicerat på grund av reseprodukternas specifikationer på nätet, plattformens arkitektur samt tre webbsidor som hanteras genom den centrala panelen. ADEO WEB tog hand om genomförandet av projektet från början till slut, fram till supporten och systemets utveckling. Den konstruktiva kommunikation ledde till ömsesidiga fördelar för båda parter, så jag rekommenderar ADEO WEB som en pålitlig affärspartner för e-handelsprojekt.- Donatas Bagdonas, Travel Agency Network, West Express
ADEO WEB's team var av massiv hjälp för oss när vi skulle inrätta, anpassa och bibehålla en internationell webbshop. De är alltid professionella och träffsäkra. Även om vi inte satt i samma land, var den dagliga eller veckovisa kommunikationen, arbetet och hastigheten som realtid. När teamet gjorde jobbet presenterade dem funktionalitet live när de gjorde tester och justeringar i bakgrunden. Jag kan starkt rekommendera att arbeta med detta gäng eftersom de är verkliga experter inom sitt område, riktigt snabba, pålitliga och härliga att jobba med.- Florian Trucksäß, Affärsutveckling Corporate Sales, Max ASP GmbH
ADEO WEB är en långsiktig partner för vårt företag. Alla lösningar levereras i tid och med högsta kvalitet. Vi är glada att ADEO WEB har samma inställning till arbetskulturen som vi har. Projekten drivs smidigt och när små missförstånd uppstår löser vi dem med ömsesidig förtroende. ADEO WEB visar en hög nivå av samarbete och vi värdesätter det.- Vaida Bartusevičienė, projektledare marknadsföring, KOPA

KUNDER