Vi vet vad som krävs för att skapa och utveckla ditt företag på nätet.

Vi erbjuder beprövade lösningar som medför framgång för varje e-handelssystem vi utvecklar.
Med 8 års erfarenhet visar vi kvaliteten i våra varaktiga tjänster enligt agile metodiken.

DSC_4609

Design

Sammanslagningen av informationsarkitektur och grafik med inriktning mot anslutning mellan företag och kunder med människan i centrum

  • User Experience
  • User Interface
  • Content Strategy
DSC_4348 copy

TEKNOLOGI

När senaste tekniken möter gedigen erfarenhet, agilitet och fokus på quick-to-market lösningar för att multiplicera er framgång

  • Magento eCommerce
  • Akeneo PIM
  • Applied Technologies
DSC_4453 copy

Managed services

Support och underhåll av webblösningar med ett brett utbud av mervärdestjänster och betydelsefulla mätvärden

VÅRT PROCESSFLÖDE

Vi är angelägna om att arbeta med våra kunder under hela kundens resa. Med vårt beprövade processflöde, har vi möjlighet att erbjuda expertis inom alla faser av projektet.
Processflöde
VARFÖR BETYDER PROCESSEN SÅ PASS MYCKET FÖR OSS?

Vi tror på att ett kontinuerligt processflöde är nyckeln, närskilt när vi arbetar på distans med våra kunder. Genom öppna processer får vi förtroende och partnerskap ger utmärkta resultat trots distansen. Vi vet att framåttänkande samarbete på distans till en högre nivå. Tack vare våra beprövade processer har vi möjlighet att förutse projektets behov och tillmötesgå dessa direkt.

AGILE

Vi tror på mjukvaruutveckling enligt Agile metodiken. Tack vare våre tvärfunktionella team har vi möjlighet att genomföra projekt på distans med en anpassad planering och ett flexibelt förhållnigssätt till förändringar.