Ett team med 10 års erfarenhet inom utveckling av webbhandel.

VÅR HISTORIA

Allt började med två IT-studenter som hade gott om tid, idéer och passion. Att bo bland unga konstnärer gjorde oss nyfikna på de unika handgjorda smycken de skapade. Vi var redo att lägga ner många timmar för att skapa en webbshop åt dem eftersom vi visste, att världen väntade på att köpa smycken. Fast – det gjorde dem inte. Inte ett enda armband sålde vi, även ett år efter att webbplatsen stod klar.
Där hade nog de flesta studenter sagt nej tack till hela online affärsidén. Men inte vi. Istället grävde vi ner oss i smarta böcker för att förstå vad som hade hänt.
Sedan Chris Andersons bok “The Long Tail” hade kommit ut var vi med på teorin. Med Andersons idéer i huvudet skapade vi en webbshop för barnleksaker, där man kunde hitta den önskade leksaken från alla leksaksbutiker i landet. Lite stolta blev vi när webbshoppen bara kraschade marknaden. Att så många familjer använde vår e-shop visade en av idéerna från “The Long Tail”: att Internet har en nästan obegränsad tillgång.
Än idag drar vi nytta av denna erfarenhet när vi koncentrerar oss på nischade företag eftersom vi tror på deras framgång. Vi har möjlighet att validera vår service genom vår erfarenhet och generera idéer om hur vi kan hjälpa till att sprida nischprodukter inom de olika marknaderna.
Det var historien om hur vårt intresse för e-handel började och vi startade med att hitta de lösningar vi tillhandahåller nu. Kolla runt och läs om hur mycket vi har vuxit genom åren!
Våra projekt

MÖT TEAMET

Vi brinner för förbättring och webbutveckling och vi ser spännande erfarenheter i vårt dagliga arbete.

Ledningen

AURIMAS

Aurelijus

Gerda

Goda

Ieva

Joe

LISA

Mindaugas

Paulius

Virginija

Design

Povilas

Robertas

Utveckling

Aivaras

Aivaras

AUKTUMA

Aurimas

Andrius

Darius

Dominykas

Dovydas

Edgaras

EDUARD

Karolis

Lukas

Mindaugas

Rimantas

Simonas

Tomas

Tomas

Vilius

Vytautas

You
Apply now

KUNDER

Dessa har valt att gå vägen mot framgången tillsammans med oss.