3D-KONFIGURATOR

Sedan 1923 har en belgisk stoltillverkare har skapat sin rika designhistoria. Detta familjeföretag har alltid gjort möbler av massivt trä från bok och ek. Tack vare deras noggrannhet för de minsta detaljerna, kan vår kund leverera stolar och bord som betonar deras passion för riktigt hantverk.

Utmaningen

Det huvudsakliga kravet av den belgiska stoltillverkaren var att ha en 3D-produktkonfigurator på deras hemsida för att göra användarupplevelsen ännu bättre.

Lösningen

 Med 3D-produktkonfiguratorn kan användaren skapa sin egen stol med en unik design. I första steget väljer man stolens modell. Sedan väljs den lämpligaste strukturen samt en viss typ av trä för stolen. Slutligen kan användaren modifiera texturen och färger på textilen.

När den önskade stolsmodellen har skapats kan användaren spara designen i PDF-format och beställa stolen. Eftersom priserna på texturer och textilier är olika, uppdateras priset ständigt och automatiskt i 3D-produktkonfiguratorn. 3D configuratorn skapades med hjälp av Drupal-teknik. Den integreras i kundens befintliga webbplats.

Hållbarhet är del av kundens DNA. Familjeföretaget och dess 80 anställda tänker på hållbarhet som en förutsättning för framgång och social acceptans. 3D-produktkonfiguratorn är på väg att låta den belgiska stoltillverkarens kunder bidra till den långsiktiga upplevelsen.

Liknande projekt