LEDANDE TILLVERKARE AV SPORTMODE

Audimas är ett ledande företag i Litauen som designar, utvecklar och tillverkar fritids- och sportkläder. Historien om Audimas börjar år 1931. Idag äger varumärket Audimas 14 detaljhandelsbutiker i Litauen samt två i Lettland. Den huvudsakliga begäran av Audimas var att förbättra deras befintliga e-shop www.e-audimas.lt.

Processen

Kunderna kan registrera sig för nyhetsbrevet. Vår kund ville förbättra beställningen av nyhetsbrevet genom att lägga till vissa kategorier och utveckla integrationen i Mailer.lt-systemet. Utöver detta utvecklade vi funktionen Quick Shop som gör det möjligt för kunderna att köpa en produkt med bara ett klick. Tillsammans med Quick Shop-funktionen har vi genomfört zoomfunktionen för att visa produktens kvalitet och färg bättre.

Audimas använder Navision, ett ERP-system som innehåller en databas över loyala stamkunder som köper oftare än andra. Vi förbättrade kategorierna i databasen för att samla in information om trogna kunder: vad de köper, när de köper och hur mycket pengar de spenderar. Webbshoppens navigationsträd korrigerades i samband med utvecklingen av användarupplevelsen. Audimas hade tagit fram designen för de önskade ändringarna och det var vår uppgift att integrera dem.

Betallösningen


Integration med banksystem är alltid nödvändigt för webbshoppar så vi har integrerat betalningsprocessen med banker som SEB, Swedbank, DNB, Nordea, Danske Bank och Siauliu Bankas samt med Paypal. Möjligheten att göra returer är en nödvändig service för e-shopens kunder. Audimas kunder kan nu returnera artiklar online enligt deras personliga historia.

Liknande projekt