WEBBSHOP TILL LITAUENS STÖRSTA ELEKTRONIK-ÅTERFÖRSÄLJARE

TOPO CENTRAS har varit den största återförsäljaren av hushållsapparater och annan elektronik i Litauen sedan 20 år. TOPO CENTRAS är en medlem av Euronics International group och har mer än 30 butiker i Litauen.

Utmaningen

TOPO CENTRAS Webbshop hade redan ett fungerande system som innehöll en hel del misstag och buggar, så vårt uppdrag var att utveckla denna webbshop och göra det felfritt. De flesta av de funktioner som skapades av våra programmerare var säkerhetskorrigeringar och brådskande orderberedning och leveransservice. Enligt den nya lagen i Litauen, har vi ändrat Leasing begränsning service.

Lösningen

För en mer bekväm produktsökning och köpprocess, har vi genomfört och anpassat modulen för liknande produkter, som behövdes för att se liknande produkter under sök- och beställningsprocesser. Vi arbetade också mycket med utvecklingen av integrationen med ett internt BING systemet. Optimeringen av processerna inuti BING var nödvändig för att öka effektiviteten då informationsmängden ökade för varje dag.

Utformningen av TOPO CENTRAS e-shop för skrivbordet var redan skapad men full av misstag så vi förbättrade designen och gjorde det bekvämare för användarna. Vad vi skapade var designen för TOPO CENTRAS webbshop för mobila enheter.

Lituaens största återförsäljare av hushållsapparater och elektronik kommer nu att ge en enkel och välskött shoppingupplevelse.

Liknande projekt