DET STÖRSTA ONLINE-TRYCKERIET I BALTIKUM

Offsettryckeriet KOPA är ett medelstort litauiskt företag som har varit verksamt sedan 1991. Mer än tjugo års erfarenhet på den krävande marknaden inom kommersiell tryckning har lett KOPA till slutsatsen att kvalitet, snabbhet och service är de viktigaste faktorerna som bidrar till att upprätthålla varaktiga partnerskap. Deras nya mål var att skapa innovationer och ta e-print till Litauen.

KOPA skapade en e-print webbplats www.klik.lt som är en webbshop för tryckta produkter såsom flygblad, affischer och broschyrer. Innovationen av produkten är att kunderna kan beställa produkter själva och även skapa en produktdesign på hemsidan. Det finns ingen anledning att ringa tryckeriet eller att vänta på e-postsvar.

Vår uppgift var att ta fram en modul som är en molnbaserad webblösning som hjälper till att automatisera tryck och verksamhet. En modul var nödvändig som business workflow för företaget eftersom det fungerar både som en beställningsplattform och som produktionsautomatisering.

Anpassade dokumentmallar, blogg och integrationen med betalningssystemet Paysera genomfördes också i www.klik.lt. Det fanns ett behov av att skapa och rita designen för webbshoppens hemsida, för att göra det mer attraktivt och användbart.

Ett innovativt sätt att beställa tryckta produkter finns nu i Litauen.

Liknande projekt